PRO-SPORT 2

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatása: 2012./XVII. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

kezis_figura.png

Megyei serdülő labdarúgó bajnokság Dél 2011-2012.

Felnőttek a gyerekek: 'Nádudvar - PVSE 5-2-ről 5-6 !

8. BÁCSALMÁS PVSE 21 4 0 17 32-102 -70 12 A bácsalmási Petőfi VSE serdülő labdarúgó csapata szépen fejlődik. Ezt a megállapítást, már akkor is nagy biztonsággal megítélhetjük, ha csak a Nemesnádudvar ellen a 2011-2012-es bajnoki évben lejátszott három mérkőzés eredményét nézzük.

2011. október: 1-11 Azaz ősszel idegenben elszenvedett tízgólos, majd a tavaszi hazai, háromgólos vereséggel végződött 2012. március: 3-6 összecsapásokat követően, a háromidényes bajnokság harmadik mérkőzésén ugyancsak gólokban gazdag kilencven perc alatt, Nincsevics Roland, Demeter Róbert 2-2 és Figura Ákos, Tandari Martin 1-1 góljával, a vendég Bácsalmás diadalmaskodott.

nemesnadudvar_serdulo.jpg

Nem is akárhogy alakult ki ez az egygólos PVSE siker. A hazai csapat már 5-2-re vezetett és erről az állásról fordított Bögre Károly együttese.

12.04.13._madaras_-_pvse_3-1_serdulo_015.jpg

Krónika: ahogy a Kapitány látta a pályáról...

1-30 perc: 2-0 A mérkőzés első harmadában nagy mértékben uralta a játékot a 'nádudvari csapat, amelynek eredményeképpen a 15. percben Mindszenti - Lentner akció végén a pálya széléről beadott labdát Harsányi Martin teljesen tisztán guríthatta Gugán Alex kapujába: 1-0 A következő percekben egyre jobban bekapcsolódott a játékba az 'almási csapat, ám a 20. percben Mindszenti Énok Ramón a teljes védelmet kicselezve juttatta kapuba a labdát: 2-0. Az elkövetkező 10 percben az 'almási fiatalok egyre jobb és szebb támadásokkal hozták zavarba a 'nádudvari védelmet, melynek eredményeképpen a 30. percben szépítettek... A támadást  Nincsevics Roland indította. Gyönyörűen tette a labdát Figura Ákos elé, jobbra. Ákos jobb széléről a bal oldalon felfutó Demeter Róbertnek lőtte át, aki az átvétel után mesterien csavarta a játékszert Tandari Martin elé, aki kihasználva a kapus rossz helyezkedését, kapásból a kapu hosszú oldalába vágta: 2-1 

31-60. perc: 2-2 A szünet előtti percekben ismét a hazai csapat vette át az irányítást. Előbb Mindszenti volt eredményes: 3-1.  Majd 5 perccel a félidő vége előtt Harsányi talált be a kapuba, aki mintha edzésen lett volna, úgy szlalomozott a védőink között: 4-1. A szünet utáni első perctől kezdve, a PVSE irányított. Ennek eredményeképpen az 50. percben Nincsevics Roland mesterien indította a védők mögé berobbanó Demeter Róbertet. Bár Robi még a kapusba bombázta a labdát, ám a kipattanó, a lesipuskás Figura Ákos elé került és belsővel, higgadtan passzolta az üresen tátongó kapuba: 4-2. Az öröm azonban nagyon korai volt 'almási részről, hisz a középkezdésből Harsányi ívelte be a bőrgolyót a védők felett  Mindszentinek, aki a frissen beállt Szénási Bence mellet, a kapu hosszú oldalába lőtte: 5-2. Ezt követően nagyon felpörögtek az események... A 60. percben a kapus középre kigurított labdájára Nincsevics Roland startolt a leggyorsabban, majd azt megszervezve a kapu bal alsó sarkába lőtte: 5-3. 

61-90. perc: 0-3! A 75. percben egy gyorsan elvégzett szabadrúgásból felívelt labdát Demeter Róbert a kapu bal alsó sarkába lőtte: 5-4. Rengeteg labdát adott előre Koncsok Erik, ám ezeket a csapat, egy kivételével nem tudta gólra váltani. Kivétel, amikor Schneider Bence elé került a labda. Ő Demeter Róbertet hozta helyzetbe és Robi most sem hibázott, egyenlített: 5-5. A védelem tengelyében Németh Olivér pompás teljesítményt nyújtott, sőt egyszer kétszer még gólt is lőhetett volna... A védekezése tökéletes... A 85. percben Demeter Róbert végezhetett el szögletet a baloldalról. Ő az ötösről befutó Nincsevics elé rúgta a labdát, Roli pedig kapásból a kapu jobb oldalába lőtte, megszerezve a PVSE utolsó, egyben győzelmét jelentő gólját:  

Nemesnádudvar - Bácsalmás 5-6 (4-1)

Felnőttek a gyerekek? Ha ez így nem is fedi a valót, 2012. május 5-én, a serdülő korosztály mezőnyébe mindenkép bele nőttek.

Ezzel a sikerrel a PVSE csapata egy pontra megközelítette az előtte hetedik helyen tanyázó Madaras csapatát. A soron következő mérkőzések alapján az előzés sem elképzelhetetlen, hisz a következő ellenfél Kelebia lesz, 2012. május 12-én, 10 órakor. (Madaras, Bácsbokod csapatával meccsel). Ez pedig azt vetíti előre, és ilyen még nem volt a bajnoki év során, hogy Bögre Károly csapata két mérkőzést is nyerhet „zsinórban".

12.04.13._madaras_-_bacsalmas_3-1_bozsik_program_040.jpg

Még mondja valaki, hogy a tehetséges, ám zömében korosztályukban is nagyon fiatalnak számító PVSE fiatalok, nem jutnak az ötről a hatra... Dehogynem!

11.10.14._pvse_-_kelebia_6-2_3-1.jpg

Szép volt Fiúk!

pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 81
Tegnapi: 28
Heti: 338
Havi: 822
Össz.: 200 968

Látogatottság növelés
Oldal: Felnőttek a gyerekek: ’Nádudvar – PVSE 5-2-ről 5-6 !
PRO-SPORT 2 - © 2008 - 2018 - prosport-ketto.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »