PRO-SPORT 2

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatása: 2012./XVII. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Jó Tanács: „Legalább esni tanulj meg!"

Vigyázat! Már Tompán is fertőz!

judo_bacsalmas.jpg

Bácsalmás Sprint SE Február a farsangi bálok hava. Viszont az idei tél, különösön február hónapban, a rendkívüli mértékű havazásról is sokáig emlékezetes marad, különösen itt lent délen. Viszont Bácsalmáson a Sprint SE sportolóit mitsem zavarta abban, hogy a heti három edzést - cselgáncs: kedd, csütörtök 17:30-19:30, asztalitenisz: szerda 17:30-19.00 -  a tél viszontagságai ellenére megtartsák. Sőt, a közlekedésben tapasztalt nehézségek ellenére, az egyesület elnöke, Tanács Attila, a Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetségben viselt tisztségei révén kétszer is eljutott Bajára.

kis-gombos_alexandra_4kyu_s.jpg

Meg újabban párszor már Tompára is, ahol új fertőzés döntötte le a lábukról a gyerekeket. Ennek orvoslására kérték fel, mint edzőt, ha már olyan jól kitalálta ezt a „Legalább esni tanulj meg!" szlogent. Így a hétfői és pénteki napokon, már Tompán is képezze a fiatal dzsudokákat...

Azt viszont sajnos nem tudjuk megírni, hogy mi van Kisgombos Alexandrával, az egyesület élversenyzőjével! Azt viszont igen, sőt egészen biztosan állítjuk, hogy a Sprint SE elnöke februárban sem a Köztársasági, sem a Magyar Judo Szövetség elnökével nem találkozott. Én viszont láttam - Tanács Attilát! A judosport bácsalmási nagykövetét hólapátolás közben az Oltványi utcában. Én is azt csináltam, hetekig...

További három jó Tanács

tanacs_attila.jpg

Régiós bírótovábbképzés, Baja - 2012. február 5. - A Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetség Bíró Bizottsága Baján tartotta a versenybírók továbbképzését. Az eseményen Tanács Attila bizottsági elnök a Tatán szerzett ismereteket adta tovább a megjelent kollégái részére.

Judoedzés, Tompa - 2012. február 17. - A Tompai Sportegyesület judo szakosztálya felkérte Tanács Attila sportedzőt az edzői feladatok ellátására. Az edzések helye: tompai általános iskola tornaterme. Az edzések ideje: hétfő, péntek 16.30 - 18.30 Várunk minden régi és új érdeklődőt!

Edzések helyszíne Bácsalmáson

Judo: Gyermekotthon tornaterme

Asztalitenisz: Rákóczi úti iskola tornaterme

Régiós küldöttgyűlés, Baja - 2012. február 19. - A dél-magyarországi régió (6 megye 26 egyesülete) Baján tartotta a tavalyi évet értékelő rendes küldöttgyűlését. A beszámolók elfogadását követően meghatározták az idei eseményeket. A bácsalmási klubot Tanács Attila képviselte, aki egyben a régió titkári feladatait is ellátja.

pro-sport


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 106
Heti: 30
Havi: 877
Össz.: 201 023

Látogatottság növelés
Oldal: Jó Tanács: Legalább esni tanulj meg! Vigyázat, már Tompán is fertőz!
PRO-SPORT 2 - © 2008 - 2018 - prosport-ketto.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »