PRO-SPORT 2

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatása: 2012./XVII. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

12.03.08._sos_tibor_lehengerlo_eloadast_tartott_az_ufo-krol_bacsalmason.png
Sós Tibor

Ufót láttak január másodikán Bácsalmáson...

Sós Tibor: Két évtizede az UFÓK nyomában

Bácsalmáson 2012. március 8-án, este, a Fiedler Közösségi Ház, a közéleti esték sorozat keretében, első alkalommal tartotta meg a nagy érdeklődéssel követett rendezvényét, ahol a célkitűzések szerint érdekes emberekkel, közérdekű témákról lehet beszélgetni.

12.03.08._sos_tibor_lovrity_erone_es_az_ufo-k.png

12.03.08._sos_tibor_lovrity_erone_es_az_ufo-k_2.png

A megjelenteket, legfőképpen Sós Tibor UFÓ-szakértőt, Bácsalmás szülöttét, Lovriyt Ernőné köszöntötte

A sorozat első előadója, a bácsalmási születésű, gyermekkorát városunkban élő - én még hozzáteszem, hisz sportoldalon vagyunk, vagy mi fene - fénykorában NB I-es remek balkezes kézilabda játékos, Sós Tibor volt. Az előadás címe: Két évtizede az ufók nyomában, avagy döbbenetes magyarországi ufóesetek.

12.03.08._sos_tibor_ufo-s_eloadasan_a_publikum.png 12.03.08._sos_tibor_ufo-k_ennyi_veletlen_nincs....png

Nos, jó magam bár olvasok ezt-azt UFÓ ügyben, (Klikk ide: Tiltott övezet, az 51-es körzet USA Nevada) ám miután személyesen még nem találkoztam földön kívüli lényekkel, repülő csészealjakat, meg hasonló idegen objektumot sem láttam, kezdetben nagyon nem hittem ezekben. Ennek ellenére, amikor majd két évtizede, 1994-ben az év végi ünnepek utáni első munkanapon egyik munkatársam Rózsika néni elmesélte, hogy mit láttak, legfőképpen mit éltek át férjével január másodikán reggel, hát nagyon nem hittem a sztoriban, melyszerint: valami földön kívüli lénnyel találkoztak. Nem hittem benne, de a történetet papírra vetve, jó poénnak tűnt, így a nagy eszem-iszom napok után. Hát tényleg jól sikerült kis beszámoló kerekedett ki az idegenekkel való találkozásból, mert az írás a Petőfi Népe címlapján jelent meg január 7-én.

12.03.08._sos_tibor_es_az_ufo-k_3.png
 12.03.08._sos_tibor_es_az_ufo-k_2.png

Már-már el is felejtettem volna az Ifjúság utcában lezajlott Tatics család kontra UFO esetetet, mert úgy vagyok ezzel, mint a végtelen tér-idő problematikával, számomra még napjainkban is, túl a hatvanon, felfoghatatlan, így nem gyötröm velük magam. Szóval az UFÓ-sztori is feledésbe merült volna, ha az írás megjelenését követő héten nem jelenik meg, ugyancsak a Petőfi Népében egy egész oldalas, a Tatics házaspárral kezdődő országos megfigyeléseket tartalmazó összegzés. Legfőképpen az volt az írás lényege, hogy nem tudták mire vélni az eseteket...

 12.03.08._sos_tibor_ufo-k_akcioban..._2.png 12.03.08._sos_tibor_ufo-k_akcioban..._3.png

Én sem tudtam, de még az egyik jó barátom sem, aki ebben a témában, ekkor már több mint két éve folytatott „kutatásokat" legfőképpen az éjszakai eget videokamerával kémlelve megfigyeléseket. Sztipinek most innen is jobbulást kívánok, aki sajnos nem lehetett jelen az érdekfeszítő előadáson. Szóval ez az ország különböző pontjain történt események, már egy ideig lekötötték a figyelmem, ám a számomra megfoghatatlan UFÓ esetek ismét lekerültek a napi rendről.

12.03.08._sos_tibor_ufo-k_akcioban_es_ami_megmaradt..._5.png 12.03.08._sos_tibor_ufo-k_akcioban..._4.png

Mígnem egy szép tavaszi napon, március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon, a Fiedler Közösségi Ház nagytermében hatvan érdeklődő személy részvételével lezajlott első közéleti esték sorozat első előadója Sós Tibor a Magyar UFÓ-kutató Szövetség egykori elnöke, ma már csak elnökségi tag, olyan átéléssel, hittel mesélt az UFÓK-ról, a magyarországi megfigyelésekről, olyan szenvedéllyel, hogy szavainak köszönhetően, úgy távoztak a megjelentek az előadás után, hogy elhitték: akár úgy is történhettek az események, ahogy Sós Tibor elmesélte illettve ahogy illusztrálta a leírt megfigyeléseket, a különböző tipusú találkozásokat az UFÓ-kal, a földön kívűli lényekkel.

12.03.08._sos_tibor_egy_hozzaszolo_velemenye_az_ufo-krol.png
12.03.08._sos_tibor_ket_evtized_az_ufo-k_nyomaban.png

Azaz színes előadásában, nagyon elképzelhetővé vált, az eddig még nem megerősített teória, melyszerint létezik, egy nálunk fejlettebb civilizáció is a naprendszerünkben, de ebbe már megint ne menjünk bele, mert van a mi naprendszerünk és utána...?

12.03.08._sos_tibor_ufo-k_valaminek_lenni_kell....png

Sós Tibor UFÓ-kutató munkásságát ma már, majd' tucatnyi könyv alakban megjelent kiadványa is jelzi. Ezekből az is tudható, hogy a Tatics házaspár bekerült a halhatatlanok közé, hisz a kiadványainak első kötetében az ő esetük is szerepel a megfigyelések sorában. Legutolsó kötetének a címe, minő véletlen a címadás: UFÓK nyomában Magyar X akták II.

Folyt. Köv. A most megjelent könyv tartalmából szóban elhangzott, filmekkel, képekkel illusztrált előadás anyaga, a teljesség igénye nélkül. Hamarosan...

pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 106
Heti: 29
Havi: 876
Össz.: 201 022

Látogatottság növelés
Oldal: Sós Tibort hallgatva új dimenzióba kerül az UFÓ-kutatás...
PRO-SPORT 2 - © 2008 - 2018 - prosport-ketto.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »