PRO-SPORT 2

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatása: 2012./XVII. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

kezis_figura.png

Megyei Ifjúsági Labdarúgó Bajnokság 2011-2012. Tavaszi idény

Egy jól sikerült hétvége

első felvonása

Szeremle - Bácsalmás 0-3 (0-3) A megyei bajnokságban néhány csapat előszeretettel rendezi mérkőzéseit szombati napokon.  Ezek közé tartozik Szeremle együttese is, amely az előre menekülést választva indult a megyei I. osztályban, ennek megfelelően a mezőny végén múlatja az időt. Nos, ez természetesen szeremlei probléma, de annyiból érdemes megemlíteni, hogy a sorsolás szeszélye folytán a PVSE csapatainak direkt jól jött ez a csapat, a tavaszi első fordulóban Kiskunfélegyháza ellen elszenvedett trauma kiheverésére...

Megyei Ifjúsági 2012. március 18.

Szeremle

Bácsalmás

0-3

Kiskunfélegyháza

Solt*

3-0

Kalocsa

Nagybaracska

?

Tompa

Soltvadkert

3-6

Izsák

Kiskőrös

0-2

Harta

Kunszállás

?

Megyei ifjúsági bajnokság U19 Az ősszel még Bögre Károly trenírozta PVSE csapata tizet számolt rá a szerény képességű Szeremle együttesére. Most semmi összefüggést nem keresve az edzőváltás és a tavaszi eredmény között, ám a Renato Pirsa által felkészített csapat mindössze 3-0-ra győzött...

Nem kell mindig tíz gólt lőni

A tavaszi idénynyitón, az évszakhoz képest roppant hideg időben, az erős szélnek köszönhetően irreális körülmények között Kiskunfélegyháza ellen 1-1-es döntetlennel végződött mérkőzés után, még úgy is sajnálták a játékosok az elvesztett két pontot, hogy az egyet akár még sikernek is elkönyvelhetik, hisz az őszi mérkőzésen 'Félegyházán vereséget szenvedett a PVSE, az előkelő helyen tanyázó vendégekkel szemben.

susnar_milan.jpg

Nos, azon már kár keseregni, hogy ki nyert, vagy vesztett pontot egy héttel korábban. A tavaszi második fordulóban, március 17-én, szombaton délután egy igazán testhezálló csapathoz látogatott az 'almási csapat. Mi több, egy önbizalom növelő győzelemre készülhetett, az előző három fordulóban, Varga Lászlóval, most Susnjar Milan-nal megerősített ifjúsági együttes. Az említettek játéka itt az ifjúsági csapatban, már csak azért érdekes, mert ők valójában már a felnőtt csapathoz tartoznak, ám koruk még lehetővé teszi, hogy az eltiltásukat játékkal töltsék le, az U19 mezőnyében szereplő csapatban.

barta_viktor.jpg

Változások Nos, ezzel együtt sem sikerült megismételni az őszi hazai pályán elért tíz gólt. Viszont az akkori egy szeremlei gól sem született meg. Igaz, a PVSE csapata is alaposan átalakult az őszihez képest: Gregó Márk és Barta Viktor a felnőtteknél kapott játéklehetőséget. Hiányzott továbbá: Boruzs Balázs, Schoblóher Richárd, Paplógó Gergő, Tomaskovic Alexander. Új játékosként jön számításba Kelle Martin és a régi új arcként Onódi Ferenc. Az, hogy ki, miért hiányzott, annyira nem is érdekes, de az tény: a felsoroltak közül, Barta Viktor 4, Tomaskovic „Szále" 3 gólt lőtt az ősszel... A PVSE győzelme az említettek miatt, egy pillanatra sem, forgott veszélybe, viszont a végeredmény már a 40. percben kialakult.

onodi_ferenc.jpg gyorki_sandor.jpg kezis_figura.png
Onódi Ferenc 0-1 Györki Sándor 0-2 Fél Norbert 0-3

Krónika A 14. percben az ismét fekete-fehér színekben játszó Onódi Ferenc szerezte az első PVSE gólt: 0-1. Két perccel később Györki Sándor vette be a hazai kaput: 0-2. A végeredményt beállító Fél-gól a 40. percben esett. Az egyébként sportszerű mérkőzés, második félidejében már nem „potyogtak" a gólok. A mérkőzésen végrehajtott cserék kétharmada, már a szünetben megtörtént: Eckert Dávidot, aki a felnőtt mérkőzésen tartalék kapus, Balla Viktor, a gólszerző Fél Norbert helyére Bűnös Bence állt be, a további vendéggólok reményében, ám ez elmaradt. Így a második játékrészt, mindössze egy hazai csere, valamint a játékvezető részéről Farkas Dávid játékosnak kiosztott sárga lapja színesítette, viszont a három vendéggól, a tíz hazaihoz hasonóan, ugyancsak három pontot ér:

Szeremle - Bácsalmás 0-3 (0-3)

Szeremle, 2012. március 17., szombat. Vezette: Szlavikovics Attila - Szabó Gábor. Szeremle: Felső Zsombor - Farkas Dávid, Kovács Balázs, Krix Lajos (Snyehola Zsolt 46.'), Bölcskei Máté, Orsós Máté, Bölcskei Gábor, Lakatos Norbert, Dudás Attila, Szabó Dániel, Szabó Krisztián. Edző: Tokodi Tamás. Bácsalmás: Eckert Dávid (Ballai Viktor 46.') - Patocskai Patrik, Kelle Martin, Szappanos Patrik, Farkas Ádám, Onódi Ferenc, Mátrai Károly, Schneider Dániel, Susnjar Milan, Györki Sándor, Fél Norbert (Bűnös Bence 46.'). Edző: Renato Pirsa.

4.


Bácsalmás
14

7

3

4

42

16

26

2424 pontosok tábora Bácsalmás csapata a most ismert eredmények alapján a 24 pontjával a negyedik helyre ugrott. Ott is maradhat, ha az ugyancsak 24 pontos ötödik Kiskőrös, valamint a hetedik Soltvadkert nem szerez pontot Izsákon illetve Tompán. Hajrá Tompa! A hatodik Kiskunhalas szabadnapos. Míg a 22 pontos Nagybaracskának Kalocsán ixelni kellene... Majd holnap kiderül minden...

pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 81
Tegnapi: 28
Heti: 338
Havi: 822
Össz.: 200 968

Látogatottság növelés
Oldal: Egy jól sikerült hétvége: Első felvonás
PRO-SPORT 2 - © 2008 - 2018 - prosport-ketto.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »