PRO-SPORT 2

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatása: 2012./XVII. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Kiskörzeti Labdarúgó Diákolimpia 2012.

Bácsalmás csapatai a továbbjutók

DO

1

2

3

Gy

V

Gk

P

1 Bácsalmás

12.

3-1

1-0

2

0

4-1

6

2 Madaras

1-3

03.

5-0

1

1

6-3

3

3 Borota

0-1

0-5

22.

0

2

0-6

0

Bácsalmáson, március 22-én, a PVSE Sporttelepen rendezték meg a Labdarúgó Diákolimpia Kiskörzeti Döntőit két korcsoportban általános iskolák csapatainak részére. A IV. korcsoportba nevezett három - Bácsalmás, Madaras, Borota - illetve a II. korcsoportba indult két csapat - Bácsalmás, Vaskút - közül, a Vörösmarty Mihály Általános Iskola csapatai jutottak tovább a Baján lebonyolításra kerülő Körzeti Döntőre. Az idősebbek már most biztosan résztvevői a körzeti rendezvénynek, de annak tekinthetik magukat a fiatalabbak is, bár lesz még egy visszavágó, a magabiztos győzelemnek köszönhetően, a gólokban gazdag mérkőzésen látottak alapján, nyugodtan készülhetnek...

Eredmények

Madaras - Borota 5-0 (3-0) IV. korcsoport. Játékvezető: Pálmai István. Madaras: Eichorn Erik - Varga Ervin, Reidl Roland, Kormány Zalán, Schneider Dávid, Reidl Márk, Barta Ákos, Náhlik Szabolcs, Salamon Áron, Fabasich Bence, Gulyás Gergő.  Csere: Börcsök Márk, Hambalkó Bence, Halász Tamás, Milánkovics Gergely, Korsós Gábor, Dániel. Testnevelő tanár: Gombkötő István. Borota: Sebők Ferenc - Narancsik Alex, Madarász Ákos, Kovács Ákos, Dobos Ádám, Varga Noel, Körmöczi Dominik, Madarász Ádám, Piriczkei Péter, Kovács Asztrik, Kovács Krisztián. Csere: Straub Valentin. Testnevelő tanár: Németh Zoltán.

 rzeti_diakolimpia_iv._kcs._madaras_-_borota_5-0_borotai_ai_osszefogas_2.jpg
Borota

A madarasi csapat Gulyás Gergő vezérletével - aki úgy a játékszervezésében, mint a gólszerzésben mutatott teljesítménye alapján a mezőny legjobbja volt - a mérkőzés első percétől nagy fölényben játszott és fölényes győzelmet arattak a kis létszámú iskolák összecsapásán. Gólok: Barta Ákos: 1-0. Gulyás Gergő: 2-0, 3-0. Nahlik Szabolcs: 4-0. Gulyás Gergő: 5-0.

Bácsalmás - Madaras 3-1 (0-1) IV. korcsoport. Játékvezető: Pálmai István. Bácsalmás: Szénási Bence - Tóth Bence, Schneider Bence, Nincsevics Roland, Figura Ákos, Demeter Dominik...(és ?) Cserék: Edző: Pálmai Zoltán.

 cs._madaras_-_borota_5-0_madarasi_ai_hogyan_gyozzunk_bacsalmas_ellen....jpg
Madaras

A mérkőzés első részében a madarasi együttes több gólszerzési lehetőséget is elpuskázott, majd a félidő utolsó percében, ami addig nem ment Varga Ervinéknek, azt Gulyás Gergő mesteri átemelése után, a gólvonalról menteni akaró Tóth Kovács Bence mutatta be, egy felszabadításnak szánt rúgással, hogyan kell a labdát a léc alá varrni. Öngól: 0-1. A fordulás utáni első percben Ördög Bence révén egyenlített a hazai csapat, amikor a jobb összekötő helyéről a jobb alsó sarokba vágta a labdát: 1-1. Nem sokkal ezt követően Nincsevics Roland cselezgetett a tizenhatoson belül, amikor a védők szabálytalankodtak ellene. Tizenegyes! A büntetőhöz letett labda mögé maga a sértett állt és a jobbra vetődő kapus helyén középen, biztosan helyezte a gólvonal mögé: 2-1. A folytatásban a madarasi egyenlítés is a levegőben lógott, ám ez nem sikerült... A végeredményt Demeter Dominik állította be: 3-1.

12.03.22._diakolimpia_bacsalmas_madaras_borota_-b-kozep.jpg
... az ellenfél térfelén pattog a labda!

Borota - Bácsalmás 0-1 (0-1) IV. korcsoport. Játékvezető: Pálmai István. A Madaras ellen nyújtott teljesítményt messze felül múlva, jól teljesített a Borotai együttes. A mérkőzés egyetlen gólját a hazai csapat szerezte, miután a tizenhatoson belül Nincsevics Rolandot ismét csak szabálytalanul tudták szerelni. A tizenegyest viszont, most Tóth Kovács Bence végezte el és védhetetlenül a bal felső sarokba rúgta: 1-0. Németh Zoltán a vendégek edzője, nem kis büszkeséggel állapította meg: „A Bácsalmás ellen egyetlen büntetőből elért góllal kikapni nem kis dicsőség Borotának"

 lmas_-_madaras_-_borota_3-1_vm_ai_kettobol_ketto_tovabbjutas_bajara_....jpg
Bácsalmás

Bácsalmás - Vaskút 14-2 (8-2) II. korcsoport. Vezette: Pálmai Zoltán. Bácsalmás: Lok Ádám - Száhl Péter 5, Mohácsi Levente 1, Ágoston János 2, Jávor Barnabás 3, Horváth Patrik 3, Kostyalik Zalán, Benkő Botond Zoltán, Szente Csaba, Boros Krisztián. Edző: Prikidánovics Antal. Vaskút: Nagy Szabolcs - Hodovány Gábor, Vincze Patrik, Nagyházi Gergő, Salamon Márk, Pataki Krisztofer, Hrotkó Máté, CSiki Noel. Testnevelő: P Edina. Edző: Kurucz János.

 11.03.15._kelebian_a_pvse_fiatalok_veretlenul_vegeztek_1.jpg
Bácsalmás

Az a mérkőzés elején is kitűnt, hogy talán jobb csapa a Vörösmarty iskola együttese, majd a mérkőzés első perceiben Száhl Péter és Ágoston János révén elért két gyors gól csak növelte ezt a hitet: 2-0. Majd jött a hidegzuhany. A kétgólos hátrányba került vaskúti legények bátran és nagy lendülettel támadtak és Salamon Márk két szép góljával egyenlítettek: 2-2. Ez kellett a hazai csapatnak, amelytől ú j erőre kapva, annak ellenére, hogy Nagy Szabolcs jó néhány bravúros védést is bemutatott, a vaskúti együttes nem tudta elkerülni a nagykülönbségű vereséget. Szünetig még hat szebbnél szebb gól - Száhl 4, Horváth 2 - majd a második játékrészben további fél tucat - Jávor 3, Horváth, Mohácsi és Ágoston 1-1 - került a vendégek kapujába. A mérkőzés végeredményét nézve a visszavágó, már ha lesz, puszta formalitás. A visszavágóról Kurucz János úgy vélekedik, hogy itt eldőlt a továbbjutás sorsa, ám a játékosai, azt szeretnék, ha lenne visszavágó, aminek egyelőre keresik a helyszínét...

 12.03.22._kiskorzeti_diakolimpia_ii._kcs._bacsalmas_-_vaskut_14-2.jpg
Vaskút

Nos, a délutáni összecsapásokon jól szórakozhattak a pálya mindkét oldalán: játékosok, nézők egyaránt. Hogy a Bácsalmás jutott tovább?  Ez igaz, de a játék, a mozgás örömében mind az öt csapat részesedett. Hogy a hazai csapat ráadásul a gyors mozgásos játék közben még jobban is adogatott, eredményesebben használta ki helyzeteit? Ez igaz! Viszont ez csak gyakorlás kérdése...

a_vm_ai_csapata_sot_ordog_bence_egyenlit_1-1_a_nezok_meg_nem_orulnek....jpg

Március végén A most zajló felmenőrendszerű bajnokság a Bozsik Program keretében zajlik, amelyre az oktatási intézmények csapatai nevezhettek. Az egyesületi csapatoknak a mostanihoz hasonló rendszerben, ugyancsak a Bozsik Program keretében március 30-án, Sükösdön rendeznek tornát.  A PVSE ott, három korcsoportban - U7, U9, U11 - indít csapatot.

Képes beszámoló itt

pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 74
Tegnapi: 28
Heti: 331
Havi: 815
Össz.: 200 961

Látogatottság növelés
Oldal: Vörösmarty ÁI: Nagyok továbbjutása biztos, de a Kicsiké is puszta formalitás...
PRO-SPORT 2 - © 2008 - 2018 - prosport-ketto.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »