PRO-SPORT 2

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatása: 2012./XVII. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

judo_bacsalmas.jpg

Szlogen a régi: „Legalább esni tanulj meg!"

Bár a természet kifehéredett, az övszínek egyre sötétebbek

Ahogy Tanács Attila a Sprint SE elnöke mondja, az év első hónapja sem telt el esemény nélkül: az asztalitenisz szakosztály tagjai az év második edzésén mindjárt házibajnokságon mérték össze tudásukat kezdő és haladó kategóriában. A cselgáncsozók az edzések mellett Bácsalmáson és Baján, övvizsgákon vettek részt, míg maga az elnök, Piukovics Tamás edzőtársával közösen övizsgán működött közre Homokmégyen,majd Tatán edző-bíró továbbképzésen gyarapította a sportágban, már eddig sem kevés tudását.

Asztalitenisz

 kiskunmajsa_2011._majus_a_sprint_se_kivalosagai_edzoikkel...jpg

Sprint háziverseny, Bácsalmás - 2012. január 11. Az év második edzésén a Sprint SE fiatal pingpongosai, az edzések helyszínén, a Rákóczi úti iskola tornatermében felkészítőjük, Kovács József vezetésével lemérhették tudásukat egy háziverseny keretein belül, ahol az alábbi eredmények születtek: a kezdőknél: I. Páncsics Bence, II. Petróczi Dávid, III. Ribánszki Sólyom, IV. Baksa Attila, V. Lasancz Márió. Haladóknál: I. Piukovics Bálint, II. Hankószki Zoltán, III. Kovács Péter, IV. Szigeti Richárd

Mindazok, akik szeretnének bekapcsolódni a szakosztály munkájába, szerdánként, 17:30 - 19:00 óra között élhetnek a sportolási lehetőséggel.

Cselgáncs

regios_edzes-versenyzok_2010._2.jpg

Régiós küzdőedzés, Baja - 2012. január 14. - A Bajai Judo Club által szervezett küzdelmi edzésen, a hazaiakon kívül solti, foktői, bácsalmási és bajmoki versenyzők vettek részt. A helyi csapatot Tanács Attila és Páncsics Zoltán edzők kísérték el.

Országos edző-bíró továbbképzés, Tata - 2012. január 21. - Az évenkénti kötelező egész napos előadáson Tanács Attila edzőként és bíróként is képviselte a bácsalmási klubot a tatai olimpiai központban.

sportcsarnok_hokmegy.jpg

Egyesületi övvizsga, Bácsalmás - 2012. január 24. - A szakosztály által, a Gyermekotthon tornatermében - ahol keddi és csütörtöki napokon 17:30-tól, 19:30-ig zajlanak a foglalkozások - rendezett övvizsgán Tanács Attila növendékei közül Demeter Áron, Magyar Adél és Magyar Botond szerezte meg az 5. kyu fokozatot jelképező sárga övet.

az_elso_ho_elmenye_baranyaban.jpg
A tavaszi hérics ideje is sokkal közelebb van már, mint volt decemberben...

Egyesületi övvizsga, Homokmégy - 2012. január 30. - A homokmégyi és foktői egyesületek övvizsgáján Tanács Attila és Piukovics Tamás sportedzők is megjelentek, ahol a vizsgáztatással kapcsolatos feladatokat látták el.

Amikor e sorok papírra kerülnek az is kiderült: a természetjáró szakosztály tagjainak sem kell száz kilométereket túrázni az első hó nyomában, ezt helyben is megtehetik, a hófödte bácskai vidéken is...

pro-sport


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 54
Tegnapi: 28
Heti: 311
Havi: 795
Össz.: 200 941

Látogatottság növelés
Oldal: Bár, a táj kifehéredett, de az öv színek egyre sötétebbek...
PRO-SPORT 2 - © 2008 - 2018 - prosport-ketto.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »