PRO-SPORT 2

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatása: 2012./XVII. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

kezis_figura.png

Megyei I. osztályú Labdarúgó Bajnokság 2011-2012. Tavaszi idény

Egy jól sikerült hétvége

második felvonása

Szeremle - Bácsalmás 0-3 (0-1) A megyei bajnokságban néhány csapat előszeretettel rendezi mérkőzéseit szombati napokon.  Ezek közé tartozik Szeremle együttese is, amely az előre menekülést választva indult a megyei I. osztályban, ennek megfelelően a mezőny végén múlatja az időt. Nos, ez természetesen szeremlei probléma, de annyiból érdemes megemlíteni, hogy a sorsolás szeszélye folytán a PVSE csapatainak direkt jól jött ez a csapat, a tavaszi első fordulóban Kiskunfélegyháza ellen elszenvedett trauma kiheverésére, különösen a felnőtteknek...

Megyei I. osztály A tavaszi idény második fordulójában az ugyancsak a mezőnyvégén tanyázó Szeremle otthonában léptek pályára a PVSE csapatai a győzelem reményében. Az ősszel hazai pályán 1-0-s félidő után 2-0-ra nyert Florin Nenad edző csapata. Most sem esett kettőnél sokkal több gól, ám az első játékrészben elért gólt a második félidőben további kettő követte. Így alakult ki a 3-0-s végeredmény - Bácsalmás javára.

Szeremlén kezdődött a tavaszi idény

Megyei I. osztály 2012. március 18.

Szeremle

Bácsalmás

0-3

Kiskunfélegyháza

Solt*

3-0

Kalocsa

Nagybaracska

4-1!

Tompa

Soltvadkert

3-0

Izsák

Kiskőrös

2-0

Harta

Kunszállás

2-2

A tavaszi nyitányhoz képest, talán az ott történtek miatt is, egy alaposan átszervezett csapattal lépett pályára a PVSE a második tavaszi fordulóban lejátszott mérkőzésen Szeremlén. A hiányzók közül Rudics János és Susnjar Milan „érthetően", a piros lapok miatt nem játszottak. Utóbbi csak a felnőttek között nem, amúgy játékban volt Szeremlén is - az U19-es csapatban. Viszont még a keretben sem voltak a Barcsák-testvérek, Endre és Gábor, valamint Csehó Kovács Ferenc.

A hiányzók és eltiltottak helyett, Florin Nenad edzőtől, ezúttal az eltiltását letöltő Varga László, továbbá Józsa Patrik, Gregó Márk, Barta Viktor és az új vonulatként bemutatkozó Páncsics Máté, Gombor Csaba, na meg a Bácsborsod csapatával vívott előkészületi mérkőzésen a PVSE csapatában már két góllal bemutatkozó Petrovic Boris kapott, ki több, ki kevesebb bizalmat.

Krónika

 

A hetedik percben Rothpflug Sinisa révén született meg az első gól és ezzel fordultak a csapatok a második játékrészre is: 0-1.

A második félidőben pályára lépett, bajnoki mérkőzésen először Petrovic Boris, aki igazolva edzőjének döntését, kettőre növelte a PVSE előnyét: 0-2. A 65. percben Bjeletic Bojan villant jó szokásához híven és alig több mint egyórányi játék alatt kialakult a sportszerű mérkőzés végeredménye.

A tavaszi nyitányon kiosztott majd tucatnyi, többnyire PVSE játékosokat sújtó piros és sárga lapokkal szemben, Wittmann János játékvezető mindösszesen három sárga lap - Majoros Milán 16.', Pintér Csaba 45.' Illetve Ivkovic Ivandekic Andrej 73.' - kiosztásával színesítette a bácskai csapatok mérkőzését, amelyen a PVSE az őszi hazai mérkőzésen lőtt kettő gólt eggyel megtoldva, bár már a második is lehetne, megszerezte a tavaszi első győzelmét:

Szeremle - Bácsalmás 0-3 (0-1)

Szeremle, 2012. március 17., szombat, 15 óra. Vezette: Wittmann János - Szlavikovics Attila, Szabó Gábor.  Szeremle: Tamási Ferenc - Pintér Csaba (Bado Zoltán 55.'), Tokodi Tamás, Csongor Balázs, Mezei Gábor, Tóth Gábor (Konkoly Balázs 46.'), Majoros Bence (Körbei Gábor 77.'), Ujházi Bálint, Kővári Róbert, Elek Milán, Majoros Milán. Edző: Sárdi János. Bácsalmás: Géczi János -, Ivkovic Andrej, Bögre Károly, Varga László (Páncsics Máté 70.'), Józsa Patrik (Eckert Norbert 29.'!), Bjeletic Bojan, Snyehola Ákos, Paplógó Levente (Petrovic Boris 46.'), Gregó Márk (Gombor Csaba 78.'), Prikidánovics Milán (Barta Viktor 61.'). Edző: Florin Nenad.

pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 28
Heti: 295
Havi: 779
Össz.: 200 925

Látogatottság növelés
Oldal: Egy jól sikerült hétvége: Második felvonás
PRO-SPORT 2 - © 2008 - 2018 - prosport-ketto.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »