PRO-SPORT 2

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatása: 2012./XVII. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

kezis_figura.png

Bácsalmási Sprint SE Hírei 2012.

Ha nincs hol bemutatni, a Sprint SE sem tud mit tenni...

judo_bacsalmas.jpg

Legutóbb még a nagy havazási mizéria kellős közepén számoltunk be arról, hogy a Sprint SE tagjai a téli nehézségek ellenére is teszik a dolgukat, élükön Tanács Attila elnökkel. Azóta anyagtorlódás és időhiány miatt tolódott a márciusi események közlése, olyannyira, hogy a rohanó idő közben már a majálisba torkollott. Most, gyorsban pótolom a márciusi események közlését és ez tényleg gyorsan megy, hisz a majálisi, nem sporteseményről, de semmilyen programról nem lehet beszámolni. Ilyen ugyanis nem volt - Bácsalmáson!

Solti Tavasz Kupa Regionális Diákolimpia - 2012. március 10. A dél-magyarországi régió hagyományos évindító versenyén 23 egyesület 235 versenyzője jelent meg.

A Sprint SE eredményei: Serdülő fiú 60 kg:    VII. Lok Péter. Serdülő fiú +73 kg:III. Kovács Dániel. Felkészítők:Tanács Attila, Páncsics Zoltán

A Tompai SE eredményei: Diák C fiú 27 kg:  VII. Moravecz Márió. Diák B fiú 32 kg: VII. Nagy Dávid. VII. Simola Tamás. Diák B fiú 35 kg: IX. Romity Milán. Diák B fiú 45 kg: III. Farkas Ádám. Serdülő fiú 55 kg: V. Szegedi Ákos. Felkészítő: Tanács Attila. A verseny elnöke szintén Tanács Attila volt.

V. Nemzetközi Klisa Kupa, Novi Sad (Szerbia) - 2012. március 11. Negyedik alkalommal kapott meghívást Tanács Attila az újvidéki versenyre bíróként. A kétnapos eseményen 13 ország 97 egyesületének 876 versenyzője állt tatamira.

Szentkirályi Ásványvíz Judo Kupa, Kecskemét- 2012. március 25. A dél-magyarországi régió második versenyén 29 egyesület 271 versenyzője lépett szőnyegre. A bácsalmási klub Tanács Attila révén volt érintett a rendezvényen, mint a verseny elnöke.

Szóval a fentiek voltak, a töretlen edzések mellett, a 2012-es év március havának judós eseményei röviden. Az idő pedig rohanó tempóra váltott, a tavaszi kikelettel, a szerelemmel, meg az ilyenkor szokásos hasonló mizériákkal terhelve és máris májusban találjuk magunkat. E hónapnak is első napján, a majálisi forgatagban...

... de hoppá! Bácsalmáson nincs is forgatag. Igaz, majálisi rendezvény sincs, még jelzésértékű program sem...  Ekkor ötlött a szemembe, a www.regionalkurier.com oldalán, a rendezvények elmaradásának miértje.

Tanács Attila a Sprint SE elnöke, edzője, nem mellékesen nemzetközi versenybíró 2012. április 28-29-én, azaz most szombaton és vasárnap Ausztriában, egészpontosan Zeltweg-ben vett rész egy tíz nemzet sportolóit felvonultató utánpótlás versenyen. Nélküle viszont nincs majális - legalábbis Bácsalmáson.

12.04.29._tanacs_attila_vb_0.jpg
 Zeltweg 2012. április 28-29.
 12.04.29._tanacs_attila_vb_1.jpg
 Ez az a nemzetközi összetételű bírói kar, amelyik nem azért van cipő nélkül mert nincs nekik... A tatamira, tiszteleből, vagy mi a csoda, csak így lépnek... Tanács Attila (Magyarország) jobbról a negyedik...
 12.04.29._tanacs_attila_vb.jpg
 Tisztelgés...
 12.04.29._tanacs_attila_vb_3.jpg
 Szerelvény igazítás

Bár e kiruccanástól még lehetne a városban majálisi forgatag, hisz elsejére még csak-csak hazaért a Szomszéd, ám az elnök megérkezve a nyugati túráról, átcuccolt és kedden délután már keletre vette az útirányt.

Meg sem állt, egészen Tompáig. Ott aztán a nemrég toborzott kis judós csoportjával bemutatót tart az ünnepi forgatagban...

pro-sport


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 49
Tegnapi: 28
Heti: 306
Havi: 790
Össz.: 200 936

Látogatottság növelés
Oldal: Majális 2012. Már értem, az elmaradásának miértjét...
PRO-SPORT 2 - © 2008 - 2018 - prosport-ketto.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »