PRO-SPORT 2

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatása: 2012./XVII. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

kezis_figura.png

Megyei I. osztályú Labdarúgó Bajnokság 2011-2012. Tavaszi idény

Epilógus Egy jól sikerült hétvége margójára

2012. március 15. PVSE tornagyőzelem Kelebián A serdülő U16-os csapat két vereséggel nyitott az idén tavasszal: előbb március 10-én Sükösdön, majd március 14-én, Nemesnádudvar ellen hazai pályán. A tavaszi két mérkőzésen látott biztató játék ellenére is vereséget szenvedtek Nincsevics Roliék. Az őszi eredmény ismeretében az ő idejük március 18-án Kelebián jött el. A győzelmi esélyeket csak növelte, hogy az ugyancsak Kelebián lebonyolított ünnepi labdarúgótornán Bácsalmás hódította el a győztesnek felajánlott serleget... Nos, ez utóbbi volt még egy igazi férfi munka, hisz a négy korosztályban elért eredmények alapján került a PVSE birtokába az első helyezettnek felajánlott serleg..

Kelebia 2012. március 15., 18.

Bácsalmási Napok Kelebián

Egy hétvégén három korosztályban is PVSE siker? Igen! Ez ma már nem kérdés! Győzött a PVSE felnőtt, az ifjúsági és a serdülő együttese is. Na ez már tényleg a tavasz igazi kezdete! Aztán, ha hozzávesszük még, hogy a hét közepén, egészen pontosan március 15-én, csütörtökön Kelebián, a Levente Kupa keretében négy korosztályban, négy település - Kelebia, Tompa, Kunfehértó és Bácsalmás - részvételével lezajlott tornán Bácsalmás szerepelt a legeredményesebben, hát nem véletlen, hogy az utóbbi héten már hétágra virít a nap Bácsalmáson.

12.03.15._a_tonagyoztes_pvse_u13-as_csapata_tompan..jpg
PVSE: Kupagyőztes!

A Kelebián elért siker értékét csak növeli, hogy nem egy csapat, egyenesen a PVSE utánpótlás nevelése vizsgázott jelesre és érte el a kupagyőzelmet.  

Amint arról már korábban beszámoltunk a torna különlegességét az adta, hogy az egyes korcsoportokban megszerzett pontok összeadásával alakult ki a Levente Kupa végső sorrendje, azaz eredményhirdetés csak egy volt, amely után a PVSE fiatalok emelhették magasra a kupagyőztesnek felajánlott serleget. Nos az említett sikerekről írtam, hogy meg lehetne szokni ezeket, akár heti rendszerességgel. Valahogy csak elviselnénk...

12.03.15_kelebian_veretlenul_vegeztek_a_pvse_fiatalok_1.jpg
12.03.15_kelebian_veretlenul_vegeztek_a_pvse_fiatalok_2.jpg
12.03.15._kelebia_edzo_ba_ertekel_a_torna_utan_-_szep_volt_fiuk.jpg

Viszont most álljon itt a sikerkovácsokról a csapatonkénti összeállítás korosztályonként:

2003-2004-es korosztály A PVSE csapata: Lok Ádám - Mohácsi Levente, Kostyalik Zalán, Száhl Péter, Horvát Patrik, Ágoston János, Szente Csaba, Jávor Barnabás összetételben 100 százalékos teljesítménnyel végezett a csoport élén. Prikidánovics Antal csapatából került a legjobb kapusnak választott játékos, Lok Ádám, illetve a tizennégy góljával, legjobb góllövő címmel jutalmazott játékos Száhl Péter személyében. A csapat kilenc pontot vitt a közösbe...

2001-2002-es korosztály A PVSE csapata: Kövesdi Zoltán - Benkő Botond, Kapás Áron, Maróti Máriusz, Francsicskovics Tibor, Kövesdi Krisztián, Prikidánovics Dusán, Lévang Levente összetételben az első helyen végeztek. A Prikidánovics Antal neveltjei két győzelmet és egy döntetlennel megszerzett hét ponttal járultak hozzá a PVSE sikerhez. Itt Maróti Máriusz a legeredményesebb góllövőnek felajánlott különdíjat is kiérdemelte.

1999-2000-es korosztály A PVSE csapata: Szénási Bence - Tandari Milán, Demeter Döme, Mózes Milán, Panyik Krisztofer, Kőhalmi Áron. Bögre Károly együttese a csoportjában harmadik helyen végzett az egy győzelemmel megszerzett három pontjával, azaz ennyivel járultak hozzá a szép sikerhez. Itt Kelebia végzett az élen, amelyben nem feltétlen csak fiúk szerepeltek, azaz még lányok is rúgták a labdát... Kószó László tompai csapatai a serdülő korosztályban most nagyon erősek, így talán az sem véletlen, hogy a Tompa - Bácsalmás mérkőzés végeredményét három felkiáltójellel ellátva tudatta: 1-0 Tompa javára!!!

1997-1998-as korosztály A PVSE csapata: Koncsok Ervin - Koncsok Erik, Nincsevics Roland, Figura Ákos, Balogh Benjamin, Németh Olivér, Tóth-Kovács Bence összeállításban ugyancsak egy győzelmet ért el, de ez a három pont is kellett, a PVSE végső sikeréhez.

 _a_pozolas_de_a_pvse_kelebiai_sikereihez_mar_most_a_legtobbet_tettek....jpg
 A pózolás még nem a legtökéletesebb, de a PVSE kelebiai sikereihez, már most a legtöbbet tették...

Az meg talán egyáltalán nem a véletlen műve, hogy a PVSE legjobb pontszerzőinek a legfiatalabb együttesek bizonyultak, de ezt már az alapján mondom, amit majd egy hét elteltével ma, a kukakedden láttam edzésen. Ki tudja? Még az is előfordulhat, hogy a kupaszerdákon is viszontlátjuk egyik másik játékost, a BL-ben. Az viszont egészen biztos, hogy korosztályukban még sok szép siker előtt állnak. Csak az Edző bá' szerelkezzen fel jó nagy adag bon-bonnal és cukorkával, hogy győzze a további sikerek jutalmazását is...

pro-sport


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 28
Heti: 271
Havi: 755
Össz.: 200 901

Látogatottság növelés
Oldal: Egy jól sikerült hétvége: Epilógus
PRO-SPORT 2 - © 2008 - 2018 - prosport-ketto.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »